Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Innføring i etikk

Boka gir en historisk og systematisk innføring i etikk, fra den greske oldtid og fram til vår egen tid. Den historiske delen gjennomgår den etiske og politiske idéhistorien fra antikken fram til i dag. Les mer

529,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boka gir en historisk og systematisk innføring i etikk, fra den greske oldtid og fram til vår egen tid. Den historiske delen gjennomgår den etiske og politiske idéhistorien fra antikken fram til i dag.
Med utgangspunkt i oldtidens idealer trekkes linjene fram mot siste tiårs politiske liberalisme og dagens kulturelle mangfold og minoritetsproblematikk. I den systematiske delen er de to viktigste emnene etisk argumentasjon og normative etiske teorier. Hva er det som setter oss i stand til å felle moralske dommer? Og hva skal vi se etter for å avgjøre om en handling er rett?

"Innføring i etikk" er en ny, illustrert revisjon av læreboka "Etikk i historie og samtid" (Universitetsforlaget 1996). Den er skrevet med særlig tanke på førstesemesterstudiet ved universiteter og høyskoler, men kan leses av alle som er interessert i en grundig innføring i etisk tenkning.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
235
ISBN
9788200129936
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2000
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i etikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv