Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Livsviktig

Arne Næss og dialogen

Denne boken utgis i anledning Arne Næss' 95 års dag 27. januar 2007. Møt filosofen i spennende samtaler om temaer som tid, penger, kjærlighet og opplevelser fra 2. verdenskrig. Samtalene har en enkel og lekende form beregnet på et bredt publikum. Les mer

180,-

198,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken utgis i anledning Arne Næss' 95 års dag 27. januar 2007. Møt filosofen i spennende samtaler om temaer som tid, penger, kjærlighet og opplevelser fra 2. verdenskrig. Samtalene har en enkel og lekende form beregnet på et bredt publikum. Samtalepartner er Arne Næss' gode venn Henrik B. Tschudi, som har lang erfaring med den spontane dialogformen. Dialogen går ikke bare mellom mennesker, men også mellom Arne Næss og naturen. Vi følger ham på tur til ørkenen i California, og på besøk til et grønt Norge i år 2084. Boken er en oppfølger til samtaleboken Hvor kommer virkeligheten fra? (2000). Begge bøker er basert på samtaler fra tidsskriftet Flux. Denne boken har også tidligere upublisert stoff.

Medlemsvurdering:
Til dem som lurer på om det finnes for mange Arne Næss-bøker: Nei! I hvert fall er jeg glad for at denne finnes. Den særegne fiosofen kan snakke om de største og de minste ting og få alt til å bli interessant. Vi får innblikk både i tankene hans og i episoder fra hans forbløffende liv. Samtalene er foretatt i perioden 2000-2005, og intellektet er på topp. Boken går i dybden uten å bli tung å lese. Småmorsomt er det også. Dagboken fra Arnes tur til ørkenen i California er et friskt pust i nesten skjønnlitterær stil. Boken er skrevet sammen med Henrik B.Tschudi, og vennskapet mellom de to skinner igjennom og gjør dette til en opplevelse for både hjertet og hodet. Endelig en bok fra bestselgerlistene som fortjener å være der!

Karita

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
175
ISBN
9788292773048
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
22 x 15 cm
Serie
Samtaler med Arne Næss

Kunders vurdering

K
Karita – 06.02.2007

– Til dem som lurer på om det finnes for mange Arne Næss-bøker: Nei! I hvert fall er jeg glad for at denne finnes. Den særegne fiosofen kan snakke om de største og de minste ting og få alt til å bli interessant. Vi får innblikk både i tankene hans og i episoder fra hans forbløffende liv. Samtalene er foretatt i perioden 2000-2005, og intellektet er på topp. Boken går i dybden uten å bli tung å lese. Småmorsomt er det også. Dagboken fra Arnes tur til ørkenen i California er et friskt pust i nesten skjønnlitterær stil. Boken er skrevet sammen med Henrik B.Tschudi, og vennskapet mellom de to skinner igjennom og gjør dette til en opplevelse for både hjertet og hodet. Endelig en bok fra bestselgerlistene som fortjener å være der!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livsviktig:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 
Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Pust

Audun Myskja
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv