Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vitenskap og språk

en innføring i vitenskapsfilosofi og logikk

Vitenskap og språk er ment å være en enkel innføring i utvalgte vitenskapsfilosofiske problemstillinger slik de fremstår fra 1700-tallet til i dag.

Boken har også med noen sentrale emner i logikk som omhandler tolkningslære, presisering, definisjonslære, analytiske og syntetiske utsagn og argumentasjonslære. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Vitenskap og språk er ment å være en enkel innføring i utvalgte vitenskapsfilosofiske problemstillinger slik de fremstår fra 1700-tallet til i dag.

Boken har også med noen sentrale emner i logikk som omhandler tolkningslære, presisering, definisjonslære, analytiske og syntetiske utsagn og argumentasjonslære.Etter hvert kapittel er det øvingsoppgaver som passer for repetisjon og diskusjon.

Vitenskap og språk kan leses av alle som er interessert i vitenskapsfilosofi og logikk, og vil passe godt som lærebok i flere fag, særlig for førstesemesterstudenter ved universiteter og høyskoler.

Medlemsvurdering:
Vitenskap og språk gir en fin innføring i noen vitenskaps-filosofiske problemstillinger fra 1700-tallet til idag. Den har også med noen sentrale emner i logikk der leseren får innsikt i blandt annet tolknings-, definisjons- og argumentasjonslære. Boken må være en av de beste innføringsbøkene i vitenskapsfilosofi og logikk. Den er oversiktilig, velskrevet og meget godt gjennomarbeidet. Den passer veldig godt som innføringsbok på flere nivå. Forfatterne er særdeles dyktige til å formidle stoffet til forskjellige lesergrupper. - Når man begynner å lese får man lyst å lese hele boken med en gang.

Thor

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
199
ISBN
9788276346657
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

T
Thor – 02.06.2005

– Vitenskap og språk gir en fin innføring i noen vitenskaps-filosofiske problemstillinger fra 1700-tallet til idag. Den har også med noen sentrale emner i logikk der leseren får innsikt i blandt annet tolknings-, definisjons- og argumentasjonslære. Boken må være en av de beste innføringsbøkene i vitenskapsfilosofi og logikk. Den er oversiktilig, velskrevet og meget godt gjennomarbeidet. Den passer veldig godt som innføringsbok på flere nivå. Forfatterne er særdeles dyktige til å formidle stoffet til forskjellige lesergrupper. - Når man begynner å lese får man lyst å lese hele boken med en gang.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vitenskap og språk:

Hegel
Ny!

Hegel

Sigurd Hverven
Innbundet 
399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Lemen
99,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-
Fuglane
-20 %

Fuglane

Tarjei Vesaas
Paperback 
183,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv