Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Penger og sjel

en ny balanse mellom finans og følelser

Per Espen Stoknes har studert pengenes betydning for vårt sjelelige liv. Han mener vi har fått en sjelløs økonomisk verden og en psykologisk verden som ikke tar penger med i betraktningen i det hele tatt. Les mer

288,-

329,- Spar: 41,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Forfatteren har gjennom åtte år studert pengenes betydning for vårt sjelelige liv. Økonomi og penger handler først og fremst om mennesker - hvordan vi oppfatter hverandre og verden. De er uttrykk for kultur, følelser og tanker. Dette er et forhold som kvantitativ økonomi lett glemmer. Hva gjør pengene med vår identitet og væremåte? Hva er forholdet mellom penger og lykke? Hvordan virker dagens pengesystem, og hvilke endringer er mulig? Hvordan har penger og sjel virket sammen gjennom historien? Boken har en tilgjengelig, populærvitenskapelig form og gir nye innspill til et fenomen vi alle er opptatt av.

Per Espen Stoknes (f. 1967) er organisasjonspsykolog, førstelektor ved Handelshøyskolen BI og partner i den internasjonale fremtidstenketanken Digital Thinking Network. Han har vært både klinisk terapeut og rådgiver for større nasjonale og internasjonale organisasjoner. I 2001 fikk han prisen Årets foreleser ved BI Senter for Lederutvikling.

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
304
ISBN
9788292773079
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
22 x 15 cm
Nr
5009715

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Penger og sjel:

Tillit

Hernan Diaz
Innbundet 
393,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nilen

Terje Tvedt
Paperback 
249,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv