Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Grunnleggende regnskap 1

finansregnskapet

«Grunnleggende regnskap 1. Finansregnskapet» er en kombinert lære- og arbeidsbok, og er første bok i Universitetsforlagets tobindsverk utarbeidet til det grunnleggende kurset i finansregnskap for bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
«Grunnleggende regnskap 1. Finansregnskapet» er en kombinert lære- og arbeidsbok, og er første bok i Universitetsforlagets tobindsverk utarbeidet til det grunnleggende kurset i finansregnskap for bachelorstudiet i økonomi og administrasjon.

Denne 5. utgaven er gjennomgående oppdatert i henhold til nye lover, regler og forskrifter, som følge av de endringene i regnskapsloven som trådte i kraft 1. juli 2021. Blant annet ble det foretatt endringer for å sikre gjennomføring av EU-konsoliderte regnskapsdirektiv.

Boken er dessuten velegnet til andre grunnleggende kurs i regnskap. Kombinasjonen lærebok og arbeidsbok gjør den også svært egnet til selvstudier.

Boken gir en full innføring i hva regnskap er, hvordan regnskap føres, hvilke krav som stilles til regnskapet, regnskapsføring for ulike foretaksformer, regler for regnskaps- og bokføringsplikt, drøfting av etiske problemstillinger m.m. Den inneholder dessuten bokføringsloven, bokføringsforskriften og regnskapsloven.

Hvert kapittel innledes med en kort presentasjon av en norsk bedrift, for å gi studentene en innføring i litt av grunnfjellet i vårt næringsliv.

Boken er lagt opp etter dagens kontoplanstandard. Den inneholder mange oppgaver, hvor studentene kan skrive rett inn i boken. Det finnes også flervalgspørsmål og spørsmål av typen rett/galt etter hvert kapittel. Bokens nettside, www.nettressurser.no/regnskap, inneholder løsningsforslag til flere av oppgavene i boken, ekstra oppgaver for studentene og nyttig støttemateriale for foreleserne. I sammenheng med den nye utgaven av boken, vil det publiseres enda flere, nye oppgaver med løsningsforslag på nettsiden, de fleste i Excel.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
360
ISBN
9788215068381
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Grunnleggende regnskap 1
Format
28 x 21 cm
Serie
Grunnleggende regnskap/ Analyse av finansregnskapet

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnleggende regnskap 1:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv