Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mummi drikkeflaske 0,75 l lys blå

Finnes i disse fargene:

399,-
Sendes innen 2 virkedager

Den svensktalende forfatteren og kunstneren Tove Jansson, oppvokst i Finland, ble verdensberømt som skaper av Mummi-historiene, som ble skrevet og illustrert mellom 1945 og 1980. Historiene om figurene i Mummidalen og deres venner er oversatt til mer enn femti språk, og de hvite og runde trollene med store snuter er elsket av mennesker i alle aldre over hele verden.

Keep Cool er en stilig og robust drikkeflaske i metall, perfekt å ha med seg på farten. Egner seg godt til både vann, juice og smoothies, og er et økonomisk og miljøvennlig alternativ til engangsflasker. Flasken kommer i to ulike farger og motiv, slik at du kan velge den som passer deg best. Innovativt og funksjonelt, for folk på farten.

Supert gavetips!

Design: Daniel Debiasi & Federico Sandri
Materiale: pulverlakkert rustfritt stål
Mål: høyde 22 cm, dia 7,5 cm
Volum: 75 cl

Rengjør med varmt vann og evt. mildt oppvaskmiddel. Bruk alltid en bløt klut til å rengjøre koppen utenpå i stedet for en oppvaskbørste, da denne kan lage riper i overflaten. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Nr: 8162468

Kunders vurdering

S
Stine – 26.07.2022

– Fin flaske, holder ikke på kulde

S
Stine – 17.07.2022

– Flaskene er super fine, men vannet blir varmt med en gang. Uansett om flasken er prøvd å kjøles ned før eller iskaldt vann i osv. prøvd mange ting til ingen nytte..

I
Ida-Helene Lægran – 21.07.2020

– Fin flaske

M
Meg – 28.06.2020

– Veldig fin flaske, men holder utrolig dårlig på temperaturen.

Flere produkter fra Stelton:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv