Fluebinderens bibel

ørretfluer : steg for steg

; Barry Ord Clarke (Illustratør)

Serie: Fluebinderens bibel 1

Etter årelang erfaring med ørretfiske viser Barry Ord Clarke hvordan du kommer i gang med fluebinding. Her er 50 fristende fluer! Les mer
Vår pris
199,-
Spar
200,-

Veil. pris: 399,-  (Spiral)
Leveringstid: Ikke i salg

Spiral

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Spiral
Vår pris: 199,-
Spar: 200,-

Veil. pris: 399,-  (Spiral)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Målet med denne boka er å gjøre det enkelt for deg å komme i gang med fluebinding samt å øke dine ferdigheter etter hvert som du jobber deg gjennom boka. Barry Ord Clarke starter med enkle mønster som ikke krever spesielle materialer, men som likevel er farlig fristende for fisk. Boka er altså ikke inndelt etter grupper av byttedyr, men etter hvor krevende fluene er å binde. Utvalget av fluer er basert på årelang erfaring med ørretfiske.

Steg for steg, selvfølgelig!
Alle fluene i boka er presentert med steg for steg bindebeskrivelser, i bilde og tekst, fra innfesting av materialer til ferdig flue. Boka har også et kapittel om redskaper og materialer. Du finner klassiske og nye mønster, gode tips til innkjøp av diverse utstyr og forklaringer på uttrykk som er gresk for oss nybegynnere. Noen fluer er ekstra viktig å ha med seg, og ti av fluene er i kategorien bare må ha-fluer som bør være fast inventar i flueboksen.

En utmerket bok, til en utmerket hobby, fra en utmerket fluefisker
Anne J. Backsæther

Barry kan sakene
Forfatteren Barry Ord Clarke har fisket siden guttedagene og startet sin karriere som sportsfisker i Nord-England. Han fant ut at Norge er et bedre land hvis man vil fiske etter vill ørret, og ble bofast her. Han har imidlertid dyppet fluene sine i mer enn 40 land fordelt på fire kontinenter. Utvalget av fluer i boka er derfor resultat av mange års prøving og feiling, og presentasjon og fisketeknikk er selvfølgelig like viktig som fluene. Det å binde fluer selv er imidlertid noe som gjør deg til en mer bevisst fluefisker, og slik får du mer ut av hobbyen din.

Fluebinderens bibel er en utmerket start for deg som ønsker å få deg en fascinerende og nyttig hobby, og er du erfaren fluebinder finner du nok av fluemønster som vil tilfredsstille dine behov!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vega forlag
Innbinding: Spiral
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 205
ISBN: 9788282110891
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 19 cm
Nr: 9013148
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger