Om håpet glipper, er alt tapt

homofile flyktninger

Homofil. Minoritet. En kombinasjon som sprenger grenser og utfordrer.

I denne sterke dokumentaren fra Amal Aden møter vi både hennes personlige historie og historiene til andre homofile minoritetspersoner som kjemper for å bli respektert. Les mer
Vår pris
139,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 139,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Homofil. Minoritet. En kombinasjon som sprenger grenser og utfordrer.

I denne sterke dokumentaren fra Amal Aden møter vi både hennes personlige historie og historiene til andre homofile minoritetspersoner som kjemper for å bli respektert. Amal Aden, som i 2011 sto offentlig fram som lesbisk, skildrer de store kostnadene åpenhet om legning kan ha i ulike minoritetsmiljøer. Denne boken viser at kampen for seksuell frihet og likestilling ikke er over i Norge anno 2012. "Ei sår og modig lita bok ¿ I korte, lettleste kapitler med et nært og presist språk presenterer Aden sin egen historie og fortellingene til dem hun har møtt. ... Boka er vond lesning, og bør nettopp derfor leses av flest mulig. Ikke minst av dem som har makt til å sende asylsøkere tilbake til land der de risikerer tortur og død på grunn av sin legning."
Sissel Henriksen, Klassekampen

"Kampen for anerkjennelse av lesbiske og homofiles rettigheter har kommet et stykke på vei i Norge. Men bokprosjektet til Amal Aden har likevel stor sprengkraft i seg. Det er en liten bok på 100 sider. En helt nødvendig bok."
Tarjei Leer-Salvesen, Fædrelandsvennen

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?