Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva føler du nå?

enkle råd mot indre uro

Er du urolig uten å vite hvorfor? Synes du at du føler for mye eller for lite - eller bare «helt feil»? Du er ikke alene. I denne boka får du hjelp til å identifisere hva som plager deg og inspirasjon til å få det bedre. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
Er du urolig uten å vite hvorfor? Synes du at du føler for mye eller for lite - eller bare «helt feil»? Du er ikke alene. I denne boka får du hjelp til å identifisere hva som plager deg og inspirasjon til å få det bedre.

Cecilie Benneche er psykolog, og hun har en klar oppfordring når det røyner på: Gjør det enkelt.

Hun bruker hunden Pelle som modell for å vise hvordan vitale følelser som glede, sinne, tristhet og redsel oppstår i møte med dem rundt oss. Hver for seg er disse følelsene nyttige og livsviktige, men når de kommer samtidig, skaper de ofte mye uro. Vi aner ikke hva vi føler, vi koker over - eller vi har for lengst koblet oss fra både oss selv og andre mennesker. Det er nå vi trenger sorteringshjelp.

Med Pelle som guide, får du hjelp til å gjøre det som er vanskelig mer oversiktlig. Det er tilfredsstillende å rydde i indre rot, og mange vil trekke et lettelsens sukk når følelser får være følelser - og ikke alt mulig annet. Når vi ikke lenger blander sammen følelse med handling, tvil, dom eller bekymring, blir vi rett og slett mer levende.

Cecilie Benneche har fortellerglede og mye på hjertet. Hun bruker mange hverdagslige eksempler fra terapikontor og eget liv for å vise hvor givende det er å gå fra vond uro til god bevegelse. Og så Pelle, da: - Du trenger ikke føle som en hund, men det hjelper.«En anvendelig, lindrende og lærerik bok om følelser. Jeg vil lese den igjen!»
Catrin Sagen, psykolog

«Befriende lesning! Øvelsene gjør at det ikke bare blir noe jeg skjønner med tankene, men faktisk klarer å kjenne i kroppen. Jeg måtte slutte å sette post-it-lapp der det var noe viktig, for det ble for mange lapper.»

Marthe Sveberg, programleder og journalist fra folkOm

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
284
ISBN
9788202695446
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hva føler du nå?
Format
22 x 16 cm
Nr
8203989

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva føler du nå?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv