Hva føler du nå? - Cecilie Benneche

Hva føler du nå?

enkle råd mot indre uro

; Maria Våge Traasdahl (Illustratør)

Følelsene våre er naturlige, så naturlige at barn og dyr føler dem helt uten videre. For oss voksne er det ofte litt verre. Vi har så lang erfaring i å tenke og administrere oss bort fra følelsene våre at det er vanskelig for oss å bruke følelser som guide. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Følelsene våre er naturlige, så naturlige at barn og dyr føler dem helt uten videre. For oss voksne er det ofte litt verre. Vi har så lang erfaring i å tenke og administrere oss bort fra følelsene våre at det er vanskelig for oss å bruke følelser som guide. Alt vi sitter igjen med er vond og vag indre uro.

I denne boka får du hjelp til å identifisere hva som plager deg, samt inspirasjon til indre ryddehjelp. Cecilie Benneche er psykolog, og oppfordrer deg til å lete etter vitale følelser som glede, sinne, tristhet og redsel. Når vi har det vanskelig, er det ofte fordi disse følelsene har gått seg vill, godt hjulpet av skyld og skam.

Cecilie Benneche kaller denne indre ryddejobben "en reise fra uro til bevegelse". Når vi ikke lenger blander sammen følelse med handling, tvil, dom eller eller bekymring, blir vi rett og slett mer levende.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202698232
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 3.4 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger