Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den indre sommerfuglen

Et tilstedeværende personale støtter oppunder og verner om barnas undringsbegjær, og dette bidrar til et utviklende læringsmiljø for barna. Gjennom å se på samspillet mellom utdanning og praksis viser forfatteren hvordan barnas møter i uterommet fører til fargerike endringsprosesser. Les mer

359,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Et tilstedeværende personale støtter oppunder og verner om barnas undringsbegjær, og dette bidrar til et utviklende læringsmiljø for barna. Gjennom å se på samspillet mellom utdanning og praksis viser forfatteren hvordan barnas møter i uterommet fører til fargerike endringsprosesser. Barn utvikler seg gjennom meningsfulle opplevelser i barnehagen. Opplevelsene åpner veier for undring omkring skyggedannelser, fartsfylt sprintlek og antropologiske insektdetektiver. Fantasifulle matematiske skapninger får tre frem i barnehagens pedagogiske hverdagsliv. I prosessen kan de indre sommerfuglene som bor i barnehagens profesjonsutøvere, vekkes.

Boken rettes mot barnehagelærerstudenter, barnehageansatte og profesjonsutøvere i barnehagen.

Dette er forfatters første bok i en serie på tre, Gjenklang - Nærhet mellom barnehage og utdanning. Hver bok presenterer tverrfaglige møter mellom barnehage og utdanning.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
147
ISBN
9788215051802
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Den indre sommerfuglen
Format
23 x 22 cm
Serie
Gjenklang - nærhet mellom barnehage og utdanning 1

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den indre sommerfuglen:

Natur 1
Ny!

Natur 1

Hjørdis H. K. Bakke
Paperback 
539,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv