Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den skrivende barnehagelærer

om profesjonalitet og praksis

Å skrive er å omgås andre.
Barnehagelæreryrket er blitt et yrke som krever skriveferdigheter. Har du reflektert over hva det innebærer?
Forfatterne av denne boken vil gjerne dele sine tanker om det å skrive med deg. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Å skrive er å omgås andre.
Barnehagelæreryrket er blitt et yrke som krever skriveferdigheter. Har du reflektert over hva det innebærer?
Forfatterne av denne boken vil gjerne dele sine tanker om det å skrive med deg. De ønsker å styrke deg som yrkesutøver i den delen av yrket som innebærer skriving, og de ønsker å motivere til bedre tekster fra barnehagefeltet.
Som skribent skal den moderne barnehagelærer nå kollegaene, foreldrene, byråkratene, politikerne, journalistene og redaktørene og enda noen til fordi arbeidet med og kampen for den gode barnehage krever det. Så spiss blyanten og tørk støvet av tastaturet!
Det er inspirerende og nyttig å få del i andre forfatteres tanker omkring skriving. La dem derfor gi deg noen tips som bedrer kvaliteten på din barnehages kommunikasjon med omverdenen, og som fremmer dine egne skriveferdigheter:
Arne Solli (red.) ansvarlig redaktør for Første steg, tidsskrift for barnehagelærere, utgitt av Utdanningsforbundet Louise Birkeland tidligere førstelektor ved Høgskolen i Bergen, pedagogikkseksjonen ved førskolelærerutdanningen Dagmar Andrea Cejka høgskolelektor ved Høgskolen i Bergen, norskseksjonen ved barnehagelærerutdanningen Otto Laurits Fuglestad professor emeritus i pedagogikk ved Universitetet i Bergen og Universitetet i Stavanger Marianne Irgens Hagen kommunikasjonsrådgiver og nettredaktør i NAV Lene Chatrin Hansen opprinnelig utdannet førskolelærer, arbeider som frilanser og har journalist-, skribent-, veilednings- og undervisningsoppdrag. Mette Vaagan Slåtten førstelektor ved Høgskolen i Oslo og Akershus, samfunnsfagseksjonen ved barnehagelærerutdanningen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
163
ISBN
9788245015782
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

K
Kasha – 28.03.2016

– Den skrivende barnehagelærer

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den skrivende barnehagelærer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv