Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fra plan til praksis III

verktøy

Boken presenterer en rekke verktøy og metoder som vil være nyttige i arbeidet med planlegging, dokumentasjon og vurdering i egen barnehage. Fra plan til praksis III baserer seg på de to foregående bøkene. Les mer

420,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Boken presenterer en rekke verktøy og metoder som vil være nyttige i arbeidet med planlegging, dokumentasjon og vurdering i egen barnehage. Fra plan til praksis III baserer seg på de to foregående bøkene. Den tar utgangspunkt i en helhetlig utviklingsmodell. Her starter alt med planlegging. Dokumentasjonen er et middel for å sikre en klar sammenheng mellom plan og praksis. Ved å bruke dokumentasjonen pedagogisk skapes et godt utgangspunkt for arbeidet med vurdering. Vurderingen knyttes direkte opp mot planene.

Medlemsvurdering:
Veldig flott skrevet og oversiktlig. Det er eksempel på hvordan vi kan dokumentere og bruke ulike dokumentasjon i personalmøter og i samarbeid med foreldresamtaler m.m.

Renate

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788244612968
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

R
Renate – 11.09.2016

– Veldig flott skrevet og oversiktlig. Det er eksempel på hvordan vi kan dokumentere og bruke ulike dokumentasjon i personalmøter og i samarbeid med foreldresamtaler m.m.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fra plan til praksis III:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv