Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Improvisasjonsblikk i barnehagen

støtte til lekende samspill

Hvordan kan ansatte i barnehagen bidra til at alle barna føler at de er med i fellesskapet? Hvordan kan du støtte og utvikle det lekende samspillet? Hvordan kan du drive pedagogisk ledelse av lekende samspill? Forfatterens svar er å benytte et improvisasjonsblikk i hverdagen. Les mer

385,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hvordan kan ansatte i barnehagen bidra til at alle barna føler at de er med i fellesskapet? Hvordan kan du støtte og utvikle det lekende samspillet? Hvordan kan du drive pedagogisk ledelse av lekende samspill? Forfatterens svar er å benytte et improvisasjonsblikk i hverdagen. I denne boken viser han hvordan improvisasjon kan planlegges og brukes for å inkludere alle barn i lek og fellesskap. Deler av stoffet tar utgangspunkt i forfatterens forsknings- og utviklingsarbeid. Inkludert i boken følger tre store, fargerike plakater som kan henges opp i barnehagen. Terje Melaas er utdannet førskolelærer med master i barnehage- og profesjonsutvikling. Han har 12 års erfaring som pedagogisk leder og styrer i barnehage, og er ansatt ved Høgskolen i Telemark. Melaas er en etterspurt foredragsholder på temar knyttet til lek og indentitet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
176
ISBN
9788244621052
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

L
Laila – 10.08.2018

– Jeg har jobbet i barnehage som pedagogisk leder i 30 år, og denne boken er ikke ny. Men jeg anbefaler at alle barnehagefolk leser den.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Improvisasjonsblikk i barnehagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SingSang

Kari Anna Sandvik
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
409,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv