Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jeg er meg - du er deg

barns motoriske og sansemotoriske utvikling 0-2 år

Jeg er meg du er deg beskriver barnets utvikling fysisk, sansemessig, psykisk og sosialt, fra barnet er født til det kan gå. Med utgangspunkt i at det lille barnet, allerede fra det er født, er et selvstendig individ, beskriver barnefysioterapeut Arnlaug Steine både samspillet som skjer mellom hjerne, kropp og sanser, og samspillet mellom indre og ytre påvirkning, og relaterer det til nyere forskning. Les mer

499,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Jeg er meg du er deg beskriver barnets utvikling fysisk, sansemessig, psykisk og sosialt, fra barnet er født til det kan gå. Med utgangspunkt i at det lille barnet, allerede fra det er født, er et selvstendig individ, beskriver barnefysioterapeut Arnlaug Steine både samspillet som skjer mellom hjerne, kropp og sanser, og samspillet mellom indre og ytre påvirkning, og relaterer det til nyere forskning.

Boken viser barnets utvikling med tekst og bilder, og hvordan man kan stimulere barnet og fremme den gode sansemotoriske utviklingen.

Jeg er meg du er deg er skrevet for alle som arbeider med små barn ved helsestasjoner, i barnehager, ved institusjoner og på barneavdelinger ved sykehus, og dessuten for alle som utdanner seg innen pediatri og småbarnspedagogikk. Foreldre vil også kunne ha glede og nytte av boken.

Arnlaug Steine er utdannet fysioterapeut og er spesialist i barnefysioterapi MNFF. Hun har bred erfaring i arbeid med barn, både som konsulent ved helsestasjon, rådgiver i barnehager, skolefysioterapeut og behandler av barn med spesielle behov. Steine driver i dag instituttet Fysioterapi for barn og unge. Hun har holdt en rekke kurs og forelest for ulike student- og faggrupper. Arnlaug Steine har tidligere skrevet boken Eg kan, Eg klarer.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
116
ISBN
9788245007725
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
29 x 22 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg er meg - du er deg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv