Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ledelse av endringsarbeid i barnehagen

Med utgangspunkt i egen og andres forskning og nyere teorier drøfter forfatterne her sentrale aspekter som ledelse, samarbeid og rollen til barnehageeiere.
Videre viser de hvordan man kan omsette kunnskap om endringsarbeid til praktisk handling som kan endre eller videreutvikle praksis. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Med utgangspunkt i egen og andres forskning og nyere teorier drøfter forfatterne her sentrale aspekter som ledelse, samarbeid og rollen til barnehageeiere.
Videre viser de hvordan man kan omsette kunnskap om endringsarbeid til praktisk handling som kan endre eller videreutvikle praksis.

De fleste endringsarbeider gir få eller ingen resultater fordi man ikke arbeider nok med endringsprosesser når forskningsbaserte tiltak blir satt i gang. Når et forskningsbasert tiltak for utvikling av sosial kompetanse ikke gir godt resultat i en barnehage, er det sjelden tiltaket som er problemet. Manglende resultater skyldes at tiltaket ikke er implementert godt nok til å gi resultater. Uansett hvilket endringsarbeid man skal i gang med, krever det god implementering.

Boken er viktig for alle som ønsker forskningsbasert kunnskap om endringsprosesser og hvordan slik kunnskap kan omsettes i praksis. Den er relevant for ansatte i barnehager, studenter på masternivå eller videreutdanning og for forskere.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
219
ISBN
9788205446809
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ledelse av endringsarbeid i barnehagen:

Natur 1
Ny!

Natur 1

Hjørdis H. K. Bakke
Paperback 
539,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SingSang

Inez Nærup
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
271,- 298,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv