Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Liten begynner i barnehagen

Denne boken formidler på en enkel og kortfattet måte oppdatert kunnskap om de yngste barnehagebarna og deres tilvenning til barnehagen. Boken er først og fremst skrevet til foreldre som har en liten som skal begynne i barnehagen. Les mer

263,-

289,- Spar: 26,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken formidler på en enkel og kortfattet måte oppdatert kunnskap om de yngste barnehagebarna og deres tilvenning til barnehagen. Boken er først og fremst skrevet til foreldre som har en liten som skal begynne i barnehagen. Men fordi den er basert på oppdatert kunnskap, er den også svært aktuell for barnehagens ansatte, elever som skal bli fagarbeidere i barnehagen og for studenter i barnehagelærerutdanningen.
De fleste små barn begynner nå i barnehagen når de er rundt ett år gamle. Dette innebærer den første store overgangen i barnets liv, og det er viktig for barnet at den fungerer godt. For noen små barn går tilvenningen helt greit, for andre er den mer krevende. Små barn er ulike og trenger å bli møtt ut fra sine behov. Både foreldrene og personalet er viktige for at det lille barnet til skal finne seg til rette i barnehagen. Et godt samarbeid mellom personalet og foreldrene fra starten av betyr derfor mye.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
84
ISBN
9788202541446
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Liten begynner i barnehagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SingSang

Kari Anna Sandvik
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv