Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Liten i barnehagen

Liten i barnehagen handler om de yngste barna i barnehagen og hva de trenger for å ha det bra. Små barn har andre behov enn det eldre barn har, og boken belyser hva god barnehagekvalitet innebærer for den yngste aldersgruppen. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Liten i barnehagen handler om de yngste barna i barnehagen og hva de trenger for å ha det bra. Små barn har andre behov enn det eldre barn har, og boken belyser hva god barnehagekvalitet innebærer for den yngste aldersgruppen.
I denne tredje utgaven av Liten i barnehagen er det gjennomført relativt store endringer av teksten. Boken beskriver barns utvikling de første leveårene, nyere forskning på effekter av tidlig barnehagestart, samt hvordan fremme god barnehagekvalitet i hverdagen. Foreldresamarbeid, tilvenning til barnehagen og samspillet mellom personalet og barna er særlig vektlagt i bokens siste del.
Boken retter seg først og fremst mot studenter i barnehagelærerutdanningen og ansatte i barnehager, men vil også være aktuell for andre som jobber med små barn, og for barnas foreldre. Også barnehageeiere og politikere som er opptatt av barnehagekvalitet, vil ha nytte av boken.

Medlemsvurdering:
Viktig bok for de som arbeider med de minste i barnehagen. Hvordan skape tilknytning, trygghet og vise omsorg for de små.

Ann-Sissel Godal

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
194
ISBN
9788202558970
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

A
Ann-Sissel Godal – 04.02.2016

– Viktig bok for de som arbeider med de minste i barnehagen. Hvordan skape tilknytning, trygghet og vise omsorg for de små.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Liten i barnehagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
262,- 299,-
Sulten
199,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
199,- 549,-
 
Nemi
Ny!

Nemi

Lise Myhre
Paperback 
79,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv