Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norsk som andrespråk

barnehage og barnetrinn

Denne boka handler om språkutvikling hos tospråklige barn og tilegnelse av andrespråk i barnehagen og på barnetrinnet i skolen.
Formålet med boka er å utvikle flerkulturell kompetanse hos barnehagelærer- og lærerstudenter og pedagoger i barnehagen og på barnetrinnet. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boka handler om språkutvikling hos tospråklige barn og tilegnelse av andrespråk i barnehagen og på barnetrinnet i skolen.
Formålet med boka er å utvikle flerkulturell kompetanse hos barnehagelærer- og lærerstudenter og pedagoger i barnehagen og på barnetrinnet.

Emnene er både knyttet til språktilegnelse, språklige beskrivelser, språksosiologi, og til metodisk tilrettelegging i flerkulturelle grupper, hvor vennskap, lek, temaarbeid og lærerrollen står sentralt.

Denne tredje utgaven er oppdatert på planer og offentlige dokumenter. Nyere forskning er lagt til, f.eks. om musikk som verktøy i norskopplæringen. Kapitlet om kartlegging er utvidet, siden kartlegging av barns språk nå innføres for barnehager over hele landet.

Sonja Kibsgaard er førstelektor i pedagogikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning og Olaf Husby er førsteamanuensis ved Institutt for språk- og kommunikasjonsstudier ved NTNU.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
229
ISBN
9788215023281
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk som andrespråk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Karitas

Kristín Marja Baldursdóttir
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv