Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pedagogisk medarbeiderledelse i barnehagen

et praksisperspektiv

Ledelse av medarbeidere er en av de største utfordringene for pedagogiske ledere
Felles for pedagogiske ledere er ansvaret for utførelsen av det pedagogisk arbeidet på avdelingen, som innebærer pedagogisk medarbeiderledelse. Les mer

359,-
Paperback
Ventes til lager 18.08.2024
Ledelse av medarbeidere er en av de største utfordringene for pedagogiske ledere
Felles for pedagogiske ledere er ansvaret for utførelsen av det pedagogisk arbeidet på avdelingen, som innebærer pedagogisk medarbeiderledelse. Ordet pedagogisk er lagt til medarbeiderledelse i boka for å understreke at ledelse av medarbeidere i barnehagen handler om det ansvaret lederne har for at det pedagogiske arbeidet oppfyller barnehagens samfunnsmandat.
Praksisperspektivet i boka ivaretar kompleksiteten i ledelse og viser hva som særpreger arbeidet til den pedagogiske lederen. Pedagogisk medarbeiderledelse forstås innenfor et praksisperspektiv på ledelse som sosiale og dynamiske prosesser, der handlingene i stor grad formes gjennom det daglige arbeidet. Boken tar også for seg arbeidsmetodikker for faglig utvikling og lederutvikling, med handling og praksis som utgangspunkt.
Pedagogisk medarbeiderledelse i barnehagen er skrevet for barnehagelærerstudenter, barnehagelærerutdannere, forskere, praktikere og andre med særlig interesse for barnehagefeltet.
Marit Bøe og Karin Hognestad er begge professorer ved institutt for pedagogikk ved USN.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788245022667
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pedagogisk medarbeiderledelse i barnehagen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv