Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Politikk, lek og læring

barnehageliv fra mange kanter

I boka Politikk, lek og læring synliggjøres det hvordan barnehagelærerens komplekse arbeid er forankret i nasjonale og internasjonale dokumenter og står i relasjon til overordnede prinsipper som vårt samfunn er forpliktet av. Les mer

339,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I boka Politikk, lek og læring synliggjøres det hvordan barnehagelærerens komplekse arbeid er forankret i nasjonale og internasjonale dokumenter og står i relasjon til overordnede prinsipper som vårt samfunn er forpliktet av. Barns liv i barnehage blir påvirket av mange forhold, og innholdet kaster lys over politiske prosesser så vel som prosesser i barnehagens hverdagsliv. I denne utgaven er det foretatt innholdsmessige oppdateringer og språklige presiseringer.
Boka inneholder konkrete eksempler på lek og læring i praksis, og hvordan barnehagelærere kan møte barn på utviklende måter. Den gir samtidig innblikk i hvordan samfunnsmessige rammer skaper betingelser for det som skjer i barnehagebarns hverdag.
Berit Bae(f. 1944) er dr.philos. og har vært professor i barnehagepedagogikk ved OsloMet. Hun er tildelt utmerkelsen St. Olavs Orden - ridder av 1. klasse. Gjennom arbeid med undervisning, etterutdanning og FoU-virksomhet i samarbeid med praksisfeltet har hun utviklet praksisnær barnehagekunnskap, og publisert både nasjonalt og internasjonalt. Oppmerksomheten har vært rettet mot kommunikasjons- og relasjonsprosesser mellom barnehagelærer og barn, og mot barns medvirkning i barnehagen, formidlet gjennom foredrag, artikler og bøker.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245049756
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Politikk, lek og læring

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Politikk, lek og læring:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv