Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Småbarnspedagogikk og praksisfortellinger

analyse og tolkning av praksisfortellinger

Praksisfortellingene som presenteres i denne boken, er hentet fra det myldrende livet blant de yngste barna i barnehagen. I dette frodige, livlige fellesskapet finnes utallige fortellinger som belyser faglige og spennende temaer. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Praksisfortellingene som presenteres i denne boken, er hentet fra det myldrende livet blant de yngste barna i barnehagen. I dette frodige, livlige fellesskapet finnes utallige fortellinger som belyser faglige og spennende temaer.
Vi analyserer fortellingene for å få frem kunnskap, og utfordrer etablerte forestillinger som knyttes til lek og kultur, hverdagsrutiner, samspill og læring, didaktikk, samt medvirkning og demokrati. Praksisfortellingene er dokumentasjon, og disse tolkes gjennom en analytisk struktur. Med denne boken ønsker vi å bidra til økt kunnskap om det småbarnspedagogiske feltet og til innsikt i de yngste barnas evne til aktiv deltakelse og medvirkning i egne og andres liv.
Høyoppløst bilde Bla i boken
Anne Tove Fennefoss og Kirsten E. Jansen har begge undervist i pedagogikk ved Universitetet i Agder i mange år. De har deltatt i forskningsprosjekter om barns medvirkning og de yngste barna i barnehagen. Begge har skrevet flere bøker som brukes i barnehagelærerutdanning.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
121
ISBN
9788245033663
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Småbarnspedagogikk og praksisfortellinger
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Småbarnspedagogikk og praksisfortellinger:

Natur 1
Ny!

Natur 1

Hjørdis H. K. Bakke
Paperback 
539,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv