Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Småbarnspedagogikk

fenomenologiske og estetiske tilnærminger

Synet på de minste barnehagebarna, 1-3 år, har endret seg radikalt de seneste årene. Fra å bli betraktet som noen som er avhengig av omsorg, ser vi nå små, kompetente individer i sin verden. Med forståelsen for det lille barnet kommer også behovet for en ny småbarnspedagogikk. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Synet på de minste barnehagebarna, 1-3 år, har endret seg radikalt de seneste årene. Fra å bli betraktet som noen som er avhengig av omsorg, ser vi nå små, kompetente individer i sin verden. Med forståelsen for det lille barnet kommer også behovet for en ny småbarnspedagogikk. Boka er oppdatert i forhold til ny barnehagelærerutdanning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
294
ISBN
9788202409203
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

L
Lise – 08.05.2007

– Dette er en utrolig god bok skrevet på en lettfattelig men samtidig grundig måte. Den gir deg en god forståelse for de emnene som blir tatt opp og er skrevet på en slik koselig måte. Boken tar for seg ulike sider av de små barna og deler alt opp på en lett oversiktlig måte. Hvert kapittel er skrevet av ulike mennesker som alle er flinke på hvert sitt felt noe som sikrer at det blir kvalitet over det som skrives, og at det kan forklares på en måte som sikrer at vanlige mennesker kan forstå det som fortelles. Med andre ord, en skikkelig god bok som skaper forståelse for ethvert menneske.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Småbarnspedagogikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv