Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid

en lærebok for helse- og beredskapspersonell på strategisk, operasjonelt og taktisk nivå

Dette er 2. utgave av den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid i helse- og beredskapssektorene.

Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Les mer

549,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Dette er 2. utgave av den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid i helse- og beredskapssektorene.

Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Aktuelle eksempler, erfaringer og teori brukes for å belyse «best practice» i håndteringen av så vel dagligdagse utrykningsoppdrag som mer komplekse hendelser og nasjonale katastrofer, herunder nasjonal kriseledelse.

Boken er aktuell for førstelinjepersonell i nødetatene og redningstjenesten, studenter i medisin, sykepleie, ambulanse- og politifag samt nasjonale fagmyndigheter og beredskapsledere på operativt, operasjonelt og strategisk nivå. Boken er også tilrettelagt for frivillige organisasjoner, bistandsarbeidere, industrivern og aktører i Forsvaret som ønsker en oppdatert beskrivelse av gjeldende beredskapsprinsipper og -metoder i sivil sektor.

Anmeldelse av Eli Berg, Utposten: "En dagsaktuell oversikt og nyttig veiledning".

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
228
ISBN
9788205554566
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
24 x 16 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kriseklar
149,-

Kriseklar

Trygve Skanding
Innbundet 
149,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv