Handle for 499,- og få Nissegutt med på kjøpet!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bedre hukommelse

best of memo

Ville det ikke vært fint å huske hele pensumboka eller navnet på alle du møter? Oddbjørn By satte verdensrekord i hukommelse i 2006 og kjenner de beste utøverne i verden. Han vet at det ikke finnes noen teknikker som gjør at du kan huske en hel bok. Les mer

314,-
Sendes innen 1 virkedag
Ville det ikke vært fint å huske hele pensumboka eller navnet på alle du møter? Oddbjørn By satte verdensrekord i hukommelse i 2006 og kjenner de beste utøverne i verden. Han vet at det ikke finnes noen teknikker som gjør at du kan huske en hel bok. Du kan heller ikke huske absolutt alt - for alltid. Men som vist på Schrödingers Katt og Newton går an å bli mye flinkere til å huske, ved å lære Memo. Memo er en kombinasjon av de beste hukommelsesteknikkene fra antikken og teknikker Oddbjørn By har lært av konkurrenter i VM eller laget selv. Denne boka er utbedringer av Memo og Memo-håndboka, pluss mye nytt materiale. Du lærer effektive teknikker for å huske navn, språk, avtaler og mye mer. Daglig får forfatteren e-poster fra lesere som har blitt kvitt eksamensangst, hjulpet barna til mye bedre karakterer eller brukt Memo til å holde taler og foredrag uten manus.

Medlemsvurdering:
Lett å lese og lett å bruke. Jeg kan anbefale denne boken til alle som trenger raske resultater, og langvarig effekt. Du vil tilbringe noen timer ved å lese, og lære hvordan du husker nyttig informasjon for måneder frem i tid. Du kan sikkert finne noen metoder hvis du utforske internett for en uke, men ikke kast bort tiden, bruk heller denne smarte boka i stedet for. Jeg tror det eneste som ikke er godt nok med boken er forsiden, den kunne vært mer interessant og fengende. Hvis du trenger ekstra hjelp til å huske mengder av informasjon, eller har mangel på tid før eksamener, jobbintervjuer og lignende, kan du spare mye tid ved å lese den.

Olga

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Olden forl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
191
ISBN
9788299859103
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
22 x 14 cm
Nr
9020721

Kunders vurdering

O
Olga – 01.05.2011

– Lett å lese og lett å bruke. Jeg kan anbefale denne boken til alle som trenger raske resultater, og langvarig effekt. Du vil tilbringe noen timer ved å lese, og lære hvordan du husker nyttig informasjon for måneder frem i tid. Du kan sikkert finne noen metoder hvis du utforske internett for en uke, men ikke kast bort tiden, bruk heller denne smarte boka i stedet for. Jeg tror det eneste som ikke er godt nok med boken er forsiden, den kunne vært mer interessant og fengende. Hvis du trenger ekstra hjelp til å huske mengder av informasjon, eller har mangel på tid før eksamener, jobbintervjuer og lignende, kan du spare mye tid ved å lese den.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bedre hukommelse:

Støy

Daniel Kahneman
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gilead

Marilynne Robinson
Innbundet 
363,- 399,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv