BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Aldri, aldri, aldri

"Det går utrolig nok an å skrive varmt og rørende om å velge bort barn. Strømsborgs nyeste roman får meg til å hulkegrine (...) hennes beste bok til nå."

Katrine J. Urke, Dagbladet, Dagbladet

Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman Aldri, aldri, aldri har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn - helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman Aldri, aldri, aldri har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn - helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn. Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.

Detaljer

Forlag
Flamme
Språk
Bokmål
ISBN
9788202656737
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Aldri, aldri, aldri
Serie
F° 395

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Det går utrolig nok an å skrive varmt og rørende om å velge bort barn. Strømsborgs nyeste roman får meg til å hulkegrine (...) hennes beste bok til nå."

Katrine J. Urke, Dagbladet, Dagbladet

"... med et nært og varmt språk kretser hun rundt familiens plass i våre liv (...) Strømsborgs nostalgi er det lett å bli forført av. Romanene hennes er en hyllest til de gode vennskapene."

Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad

«Heldigvis ender ikke romanen opp med å bli et forsvarsskrift for de frivillig barnløse. Det er heller eksistensielt. Og det er god litteratur. Boka beskriver usedvanlig godt usikkerheten før et slikt valg, både for dem som havner på ja. Og for de som ender opp med nei.»

Anette Os, Fædrelandsvennen

"Strømsborg utforsker morsrollen gjennom forholdet jeg-fortelleren har til sin egen mor, til besteforeldrene sine, og morens forhold til sine foreldre. Hun byr på interessante perspektiver om farsrollen versus morsrollen, skriver vakkert om oppvekst og godt om hvordan vennskap endrer seg når noen får barn. Boka er aldri navlebeskuende, men er drevet frem av gode dialoger og handling. Historien er elegant komponert, til tider nærmest filmatisk."

Trine Saugestad Hatlen, VG

"en imponerende roman"

Eva Biringer, Die Welt

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aldri, aldri, aldri:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv