Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bruksanvisning for parforholdet

veien til et sunnere samliv

Boken for alle som lever i et parforhold!

I Bruksanvisning for parforholdet viser forsker og fastlege Siri Dalsmo Berge på en helt ny og forbløffende måte hvordan samlivet og helsen henger sammen. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Boken for alle som lever i et parforhold!

I Bruksanvisning for parforholdet viser forsker og fastlege Siri Dalsmo Berge på en helt ny og forbløffende måte hvordan samlivet og helsen henger sammen.

Du får konkrete, forskningsbaserte verktøy som vil endre parforholdet ditt, fascinerende fun facts, gode reparasjonsmetoder og lekne idélister. Det hele serveres med varme, glimt i øyet og en god dose håp - som gir deg troen på at det er mulig å få det bedre sammen.

Det som har størst betydning for hvor lenge vi lever, er ikke gener, fedme, røyking eller fysisk aktivitet, men hvor bra vi har det i våre næreste relasjoner. Visste du at et godt parforhold styrker immunforsvaret, gir lavere blodtrykk og får sår til å gro raskere? Motsatt gir samlivsproblemer tre ganger så ofte hjerteinfarkt, økt risiko for sykdom og betennelser, og mer påleiring i kvinners blodårer. Bare det å himle med øynene setter i gang målbare endringer i immunsystemet hos partneren. Og visste du at spedbarn oftere får infeksjoner i første leveår hvis foreldrene har hatt samlivsproblemer i svangerskapet?

Les om hvordan den dårlige stemningen hjemme øker stresshormonene i blodet, hvilken kranglemetode som er verst, hvordan du best bevarer hverdagsromantikken, hva kjærlighetskart er for noe, hvordan ytre farer kan påvirke forholdet - og viktigst av alt: Hva du og partneren din kan gjøre for å få det bedre sammen.

En klok, kunnskapsrik og herlig veiviser inn i samlivets verden!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
166
ISBN
9788202758950
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bruksanvisning for parforholdet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oppslukt
Ny!

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv