Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det er best sånn

En far henter sin sønn i barnehagen. Sammen drar de på butikken, i svømmehallen, på kafé. Men det finnes et mørke i denne lille, lukkede tilværelsen. For gutten hentes ofte for tidlig. På butikken river han frokostblanding ut av hyllene, og på kafé blir han sittende og klamre seg til den blonde servitrisen. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
En far henter sin sønn i barnehagen. Sammen drar de på butikken, i svømmehallen, på kafé. Men det finnes et mørke i denne lille, lukkede tilværelsen. For gutten hentes ofte for tidlig. På butikken river han frokostblanding ut av hyllene, og på kafé blir han sittende og klamre seg til den blonde servitrisen.

Hva er det andre mennesker ser når de iakttar dette ugjennomtrengelige fellesskapet? Hva skjer når de prøver å nå inn? Og hvem kan leseren egentlig stole på?

Det er best sånn er en roman om en manns manglende evne til å forsone seg med et tap. Om et barns lengsler og forsvarsmekanismer. Og om et blikk som er like destruktivt som det er besettende.

I et uhyre presist språk skriver Tore Westre om menneskets tilkortkommenheter. Det har blitt en oppsiktsvekkende mørk debutroman - men også en dypt menneskelig en.

Tore Westre (f. 1996) er utdannet lektor, og har tidligere gått på Forfatterstudiet i Bø. Det er best sånn er hans første roman.

Detaljer

Forlag
Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
138
ISBN
9788210059131
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det er best sånn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv