Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hjerteforeldre

de fem enkle stegene som bygger barnets selvtillit og hjelper dem å vokse sosialt, emosjonelt og intellektuelt

Én foreldreaktivitet er alfa og omega for barns utvikling.

Det viser studiene til verdens ledende familie- og parforsker John Gottman. Studiene er støttet av omfattende forskning i flere land i Europa, Asia og også i Australia. Les mer

319,-

350,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
Én foreldreaktivitet er alfa og omega for barns utvikling.

Det viser studiene til verdens ledende familie- og parforsker John Gottman. Studiene er støttet av omfattende forskning i flere land i Europa, Asia og også i Australia. Sluttresultatet gir klare svar:

Denne ene foreldreaktiviteten har avgjørende betydning for hvor barnet ender i livet -- emosjonelt, helsemessig, psykologisk, akademisk og profesjonelt. Her får du vite hva du skal gjøre. Det gir store gevinster for barnet.

Hjerteforeldre presenterer dr. John Gottmans oppsiktsvekkende forskning om foreldre og barn. Den viser at det du gjør som mamma eller pappa i de kritiske øyeblikkene er med på å bestemme hvor barna dine ender opp sosialt, helsemessig, emosjonelt og karrieremessig.Men hvilke øyeblikk er det som virkelig teller?

Hva er denne foreldreaktiviteten?Basert på professor Gottmans epokegjørende forskning gjennom mer enn 45 år, og ellers nyere forskning innen utviklingspsykologi, får du vite hva som skal til for å bygge barnas selvtillit og styrke og støtte dem på alle livets områder.Denne foreldreaktiviteten gir barnet store gevinster. Metoden er enkel å lære, og er tatt i bruk av foreldre, lærere og omsorgspersoner.Må-ha boken for foreldre og lærere!DR. JOHN M. GOTTMAN (født 1942) er professor emeritus i psykologi, og kjent som verdens fremste samlivsforsker.

Hans banebrytende forskning på par og familier over 45 år har ført til over 200 publiserte vitenskapelige artikler og over 40 bøker. Han er en prisbelønt psykolog og kåret til en av USAs mest innflytelsesrike terapeuter.Sammen med sin kone, Julie Schwartz Gottman, driver han Gottman-instituttet i USA og er grunnlegger av Affective Software Inc. I 2021 mottok ekteparet den svært anerkjente og høythengende prisen for Psykotherapy Networker Lifetime Achievement Award.

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
312
ISBN
9788279008972
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
The heart of parenting : how to raise an emotionally intelligent child
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjerteforeldre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv