Hvordan bevare lykken når to blir tre og tre blir fire

; Julie Schwartz Gottman ; Christian Heyerdahl (Oversetter)

Nøkkelen til babyens lykke og utvikling er forholdet mellom foreldrene!

Dr. John Gottman og Dr. Julie Schwartz Gottman presenterer i denne boken helt oppsiktsvekkende forskning. Foreldrenes par- forhold er avgjørende for babyens utvikling, helse og lykke. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Nøkkelen til babyens lykke og utvikling er forholdet mellom foreldrene!

Dr. John Gottman og Dr. Julie Schwartz Gottman presenterer i denne boken helt oppsiktsvekkende forskning. Foreldrenes par- forhold er avgjørende for babyens utvikling, helse og lykke. Det er målbart, men blir ofte oversett.

Stress, søvnmangel, husarbeid, økonomi, emosjonell avstand - og til og med fiendtlighet - kan fort overskygge de gode følelsene. To av tre par opplever nedgang i voksenlykke og partilfredshet. Skadene som dette medfører, kan enkelt unngås.

I denne boken får foreldre og omsorgspersoner råd om hvilke enkle grep som har spesielt stor betydning for babyens utvikling allerede før fødsel - og i de tidlige barneårene.

En lettlest forskningsbasert og praktisk bok til nye og erfarne foreldre! Mellom to permer ligger nøkkelen til de beste vilkår for babyen og parforholdet den første tiden. Boken passer for alle foreldre, i barselgave, til gravide, til babyshowers og til alle som tenker på å få barn.

Fakta