Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lilleminis sovebok

tips og kunnskap for god søvn 0-2 år

Uttrykket «to sleep like a baby» brukes ofte om å sove godt og lenge. Den som fant på uttrykket, kan neppe ha hatt baby selv, for en babys søvn kan virke oppstykket og urolig for foreldrene, og mange blir fortvilet over hvor vanskelig det er å etablere gode søvnvaner. Helsesykepleier Maria Bakkeid har hjulpet tusenvis av foreldre, og i denne boka får du en rekke gode tips og verktøy for å innføre gode søvnvaner hos barn fra 0-2 år.

Les mer

375,-

429,- Spar: 54,-

Sendes innen 1 virkedag

Ikke alle babyer starter livet med å sove like mye. Maria Bakkeid syns det er viktig å poengtere at babyer er ulike når det gjelder søvnbehov. Noen nyfødte sover 19 timer, andre bare 9 timer i døgnet. Du trenger ikke telle antall timer, skriver hun, men heller vurdere om babyen har det bra.

I boka kan du lese om babyens søvnrytme, om søvn om dagen og natten. En tabell gir deg god innsikt i hva som er innenfor normal søvn og våkentid ut fra babyens alder. At barn helt opp til fireårsalder kan ha én eller to oppvåkninger i løpet av natten, er faktisk helt normalt.

Det er mange faktorer som innvirker på barnets søvnmønster, som temperament, modning, miljø, samspill og relasjoner. Endringer som barnehagestart eller andre ytre faktorer kan være med på å lage søvnkaos akkurat når du tenker at dere har kommet langt i å etablere gode vaner.

Boka Lilleminis sovebok gir deg god innsikt i hva som innvirker på babyens søvn samt råd og tips for hvordan innføre gode søvnvaner.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
279
ISBN
9788248931546
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm
Nr
8219338

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lilleminis sovebok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv