BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lilleminis sovebok

tips og kunnskap for god søvn 0-2 år

Lillemini-gründer og helsesykepleier Maria Bakkeid hjelper foreldre som strever med babyens søvn, og over 10 000 norske familier har funnet tips og verktøy i Lillemini-appen. Gjennom flere tusen samtaler med foreldre har Bakkeid opparbeidet seg en unik innsikt i hva foreldre sliter med når det gjelder babysøvn, og hva de trenger for å få det bedre. Les mer

339,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lillemini-gründer og helsesykepleier Maria Bakkeid hjelper foreldre som strever med babyens søvn, og over 10 000 norske familier har funnet tips og verktøy i Lillemini-appen. Gjennom flere tusen samtaler med foreldre har Bakkeid opparbeidet seg en unik innsikt i hva foreldre sliter med når det gjelder babysøvn, og hva de trenger for å få det bedre.

I Lilleminis sovebok har hun samlet den viktigste fagkunnskapen du trenger for å kunne forstå babyens søvn og hva som påvirker den. Boka inneholder et hav av trygge, konkrete tips og verktøy for å hjelpe deg og din lille - helt fra babyen er nyfødt og opptil 2 års alder. Du får eksempler og erfaringer fra andre småbarnsforeldre, og blir vist steg for steg hvordan du kan gå frem hvis du ønsker å gjøre endringer knyttet til barnets søvn.
Kort sagt, det du trenger for at både du og babyen skal finne ro.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248933779
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lilleminis sovebok

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lilleminis sovebok:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv