Løvemamma - Siv Henningstad

Løvemamma

tanker om å lytte til mammahjertet

; Hannah Henningstad (Illustratør)

Denne boken er laget for å hedre alle Løvemammaer som står stødig, også når det stormer som verst. Boken tar for seg temaer som blant annet Løvemamma, omsorgsevne, forbilder, høysensitiv og å lytte til hjertet samt tanker fra psykologen, coachen og terapeuten. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Denne boken er laget for å hedre alle Løvemammaer som står stødig, også når det stormer som verst. Boken tar for seg temaer som blant annet Løvemamma, omsorgsevne, forbilder, høysensitiv og å lytte til hjertet samt tanker fra psykologen, coachen og terapeuten.
Boken er skrevet av forfatter Siv Henningstad i samarbeid med psykologspesialist Lynn Freligh, fargespesialist Tove Steinbo, coach Sissel Sem Stoltenberg og RT terapeut Linn Cecilie Lagesen samt intervju av kvinner og deres tanker rundt tema Løvemamma. Den er vakkert illustrert av Hannah Henningstad, Lotta, Sissi Jorde, Sissel Sem Stoltenberg, Helena Løvstad Osem og Casper Lagesen.
Denne varme og inspirerende boken gir deg refleksjoner om tema Løvemamma og hvordan finne styrke og mot til å lytte til mammahjertet!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Midtskog gård
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 127
ISBN: 9788299829847
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger