Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Løvemamma

tanker om å lytte til mammahjertet

Denne boken er laget for å hedre alle Løvemammaer som står stødig, også når det stormer som verst. Boken tar for seg temaer som blant annet Løvemamma, omsorgsevne, forbilder, høysensitiv og å lytte til hjertet samt tanker fra psykologen, coachen og terapeuten. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne boken er laget for å hedre alle Løvemammaer som står stødig, også når det stormer som verst. Boken tar for seg temaer som blant annet Løvemamma, omsorgsevne, forbilder, høysensitiv og å lytte til hjertet samt tanker fra psykologen, coachen og terapeuten.
Boken er skrevet av forfatter Siv Henningstad i samarbeid med psykologspesialist Lynn Freligh, fargespesialist Tove Steinbo, coach Sissel Sem Stoltenberg og RT terapeut Linn Cecilie Lagesen samt intervju av kvinner og deres tanker rundt tema Løvemamma. Den er vakkert illustrert av Hannah Henningstad, Lotta, Sissi Jorde, Sissel Sem Stoltenberg, Helena Løvstad Osem og Casper Lagesen.
Denne varme og inspirerende boken gir deg refleksjoner om tema Løvemamma og hvordan finne styrke og mot til å lytte til mammahjertet!

Detaljer

Forlag
Midtskog gård
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
127
ISBN
9788299829847
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Løvemamma
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løvemamma:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Utide

Finn Bjørn Tønder
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv