Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

#mammalivet

Mammalivet handler om det Sara Emilie jobber med og brenner mest for: At kvinner skal tørre å stole mer på egne instinkter når de blir mamma og være fornøyde med seg selv, sin egen kropp og egen innsats. Les mer

308,-

339,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
Mammalivet handler om det Sara Emilie jobber med og brenner mest for: At kvinner skal tørre å stole mer på egne instinkter når de blir mamma og være fornøyde med seg selv, sin egen kropp og egen innsats.

Det finnes utallige bøker som forteller om hva som skjer med barnet i magen, fra det blir unnfanget til det er stort nok til å stå på egne ben. Men hva skjer egentlig med den nybakte mammaen? Det beskriver småbarnsmor og influenser Sara Emilie Tandberg i sin morsomme, inspirerende og lærerike bok, Mammalivet.

Her deler den kroppspositive Sara Emilie sine opplevelser gjennom de første årene som mamma på en ekte, jordnær og lite selvhøytidelig måte, slik hun er kjent for på sosiale medier som Norges største mammainstagrammer @saraaemiliee. Hennes egne erfaringer og informasjon fra fagpersoner skal hjelpe unge mødre til å senke skuldrene slik at de blir trygge i troen på at: «Ja, jeg er bra nok». Å være mamma er den største gleden i livet, men også den tøffeste utfordringen, mener Sara Emilie.

Sara Emilie Tandberg har 347 k følgere på Instagram.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
173
ISBN
9788202721466
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
#mammalivet
Format
25 x 18 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på #mammalivet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sensommer
-30 %

Sensommer

Anders De la Motte
Paperback 
139,- 199,-
 
Solstorm
-30 %

Solstorm

Åsa Larsson
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv