Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

På åstedet

jakten på bevisene

«I det hele tatt er dette en uhyre interessant bok, skrevet med uhøytidelig alvor og akkurat passe blanding av beskjedenhet og faglig tyngde.»

Jon Rognlien, Dagbladet

Hvorfor står stolen slik? Er blodsporene fra liket eller drapsmannen? Hørte virkelig ikke naboen skrikene til barnet? Utallige spørsmål må besvares når en forbrytelse skal oppklares. Nitid arbeid og tålmodighet danner rammen for Eva B. Les mer

189,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hvorfor står stolen slik? Er blodsporene fra liket eller drapsmannen? Hørte virkelig ikke naboen skrikene til barnet? Utallige spørsmål må besvares når en forbrytelse skal oppklares. Nitid arbeid og tålmodighet danner rammen for Eva B. Ragdes jobb som en av Norges fremste kriminalteknikere. Her forteller hun detaljert om arbeidet sitt når hun kommer til et åsted - om det er et brutalt drap eller et terrorangrep som under 22. juli der hun med bevitnet grusomhetene på nært hold.

Sammen med krimforfatteren Trude Teige tar Eva B. Ragde med oss inn i rystende saker som på hver sin måte kaster lys over hele spekteret av oppgavene hun må forholde seg til når en forbrytelse er blitt begått, og hvordan hun klarer å håndtere det grufulle som menneske. Virkeligheten er ikke for de med svake hjerter.

Medlemsvurdering:
Dette er et fascinerende innblikk i et detaljert, omfattende og uhyre viktig arbeid for å løse spørsmål vi alle stiller oss etter ubegripelige forbrytelser. Vi er med på innsiden av saker vi bare har hørt om i mediaene og får vite hvordan det er bak politiets sperretape. Hendelsene som beskrives er varierte, både i omfang og tilnærming, og gir leseren en god pekepinn på hvordan det er å være førstemann på plass etter et lovbrudd. Boka er sympatisk og lettlest - tross sakenes alvor. En bok jeg slukte - og som gjorde meg litt klokere etter å ha lest den.

Marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242185280
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«I det hele tatt er dette en uhyre interessant bok, skrevet med uhøytidelig alvor og akkurat passe blanding av beskjedenhet og faglig tyngde.»

Jon Rognlien, Dagbladet

Kunders vurdering

M
Marit – 18.10.2020

– Dette er et fascinerende innblikk i et detaljert, omfattende og uhyre viktig arbeid for å løse spørsmål vi alle stiller oss etter ubegripelige forbrytelser. Vi er med på innsiden av saker vi bare har hørt om i mediaene og får vite hvordan det er bak politiets sperretape. Hendelsene som beskrives er varierte, både i omfang og tilnærming, og gir leseren en god pekepinn på hvordan det er å være førstemann på plass etter et lovbrudd. Boka er sympatisk og lettlest - tross sakenes alvor. En bok jeg slukte - og som gjorde meg litt klokere etter å ha lest den.

U
UL – 27.05.2020

– Saker fra virkeligheten. Verre enn vi forfattere noen gang kan koke opp!

Oppdag mer

Bøker som ligner på På åstedet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv