BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Andromeda

"Jeg er fascinert av et plot som erotiserer kjærligheten til litteraturen."

Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen

Andromeda er et skarpt og melankolsk portrett av to idealister som kjemper i motvind. Det er også en beretning om klassereiser og finkultur, ærgjerrighet og lidenskap samt den samhørigheten gode bøker kan skape. Les mer

449,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Andromeda er et skarpt og melankolsk portrett av to idealister som kjemper i motvind. Det er også en beretning om klassereiser og finkultur, ærgjerrighet og lidenskap samt den samhørigheten gode bøker kan skape.

Da studenten Sofie kommer til forlagshuset Rydéns som praktikant, blir hun ved en tilfeldighet oppdaget av redaktørnestoren Gunnar. Han ser noe eget i den unge kvinnen og betror henne raskt større ansvar - for raskt, vil enkelte kolleger hevde. Snart innvier han henne i arbeidet med den eksklusive bokserien Andromeda.

Det oppstår en fortrolighet mellom den aldrende redaktøren og den yngre kollegaen som begge setter høyt. I krokene hviskes det om det skjeve maktforholdet dem imellom, men selv strever de med å sette på ord på det som binder dem sammen. Hvis det ikke bare er litteraturen som trekker dem mot hverandre, hva er det da?

«Andromeda er Therese Bohmans fjerde roman, og hun framstår som en fullkommen mester. (...) Romanen er en lavmælt forsvarstale for alt det usagte, urealiserte i livet, det som aldri helt ble noe av, men som likevel kom til å farge hele tilværelsen og gi den mening.» Expressen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202823931
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Andromeda

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Jeg er fascinert av et plot som erotiserer kjærligheten til litteraturen."

Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Andromeda:

Ute

Einar Stenseng
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv