Hundre og én dag - Åsne Seierstad

Hundre og én dag

en reportasjereise

; Åsne Seierstad (Oppleser)

Vi husker alle Åsne Seierstad stemme fra uttallige radio- og TV-innslag under krigen i Irak. Nå har hun gått i studio og selv lest inn sin personlige rapport fra denne tiden. Fra januar til april 2003 - i hundre og én dag - arbeidet Åsne Seierstad som reporter i Bagdad for skandinaviske, tyske og nederlandske medier. Les mer
Vår pris
149,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 149,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vi husker alle Åsne Seierstad stemme fra uttallige radio- og TV-innslag under krigen i Irak. Nå har hun gått i studio og selv lest inn sin personlige rapport fra denne tiden. Fra januar til april 2003 - i hundre og én dag - arbeidet Åsne Seierstad som reporter i Bagdad for skandinaviske, tyske og nederlandske medier. I avisartiklene og TV-reportasjene hun laget, formidlet hun det som foregikk i Irak før, under og etter angrepet fra de amerikanske og britiske styrkene.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 552 Min.
ISBN: 9788202286644
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Filstr: 397.4 MB
Format: 12 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Hundre og én dag - lydbok Vi husker alle Åsne Seierstad stemme fra uttallige radio- og TV-innslag under krigen i Irak. Nå har hun gått i studio og selv lest inn sin personlige rapport fra denne tiden.

Fra januar til april 2003 - i hundre og én dag - arbeidet Åsne Seierstad som reporter i Bagdad for skandinaviske, tyske og nederlandske medier. I avisartiklene og TV-reportasjene hun laget, formidlet hun det som foregikk i Irak før, under og etter angrepet fra de amerikanske og britiske styrkene.

Anmeldelser:

-"En intens skildring av tilværelsen som øyevitne i krigens Bagdad, hvor Åsne Seierstad konsentrerer seg om krigsreporterens viktigste arbeidsredskaper: Sine egne sanser."
Per Anders Madsen, Aftenposten

"Det er bare å slå fast at dette antakelig er den sterkeste norske krigsreporterbok noensinne."
Sven Egil Omdahl, Stavanger aftenblad

" Åsne Seierstad befinner seg uten tvil i frontlinjen blant Norges utenriksjournalister. Det hun eventuelt måtte mangle i lokalkunnskap, tar hun igjen i form av uredd nysgjerrighet, frekkhet og formidlingsevne."
Stian Bromark, Dagbladet

"I Hundre og én dag tar Seierstad fra første side det fortellergrepet hun fullt ut behersker og gjennomfører med bravur: Å observere med sans også for de små og uventede detaljer, og å skildre det hun ser i et godt, ledig og medrivende språk."
Johan O. Jensen, Adresseavisen

-"Åsne Seierstad forteller historien om sine egne 101 dager i Bagdad uten at hun selv kommer i veien. Slik gjør en god journalist."
Ivar A. Iversen, Dagsavisen

"Hun gir et storartet innsyn i arbeidsforholdene, kampen med det irakiske informasjonsministeriet, i boforhold på de stadig mer herjede hotellene. Dette er en kvinne med godt blikk."
Guro Hjeltnes, VG

"Åsne Seierstad har skrevet en sterk reportasjebok fra krigens Irak. Les den!"
Anne-Lise Johnsen, Fredrikstad Blad[ Aftenposten 8.11 ] [ Dagsavisen 8.11 ] [ Adresseavisen 7.11 ]

Åsne Seierstad er født i 1970. Hun er cand.mag fra Universitetet i Oslo med fagene russisk, spansk og idéhistorie. Som krigskorrespondent dekket hun konflikten i Irak i 2003, og Afghanistan i 2002 for skandinavisk presse og media. Fra 1998 til 2000 jobbet hun i NRK Dagsrevyen, og dekket blant annet krigen i Kosovo i 1999. Hun var korrespondent for Arbeiderbladet i Kina 1997, og i Russland fra 1993 til 1996. Seierstad har tidligere utgitt bøkene Med ryggen mot verden (Cappelen, 2000) og Bokhandleren i Kabul (Cappelen, 2002). Hun har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale priser for sitt journalistiske virke og for sine bokutgivelser. Levert av © DnBB AS