BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norske naturtyper

økologi og mangfold

Naturen er i endring. Oppdatert kunnskap om økosystemer, klimaendringer og nye arter blir stadig viktigere. «Norske naturtyper - økologi og mangfold» er en rikt illustrert bok om de store, norske naturtypene. Les mer

679,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Naturen er i endring. Oppdatert kunnskap om økosystemer, klimaendringer og nye arter blir stadig viktigere. «Norske naturtyper - økologi og mangfold» er en rikt illustrert bok om de store, norske naturtypene.
«Norske naturtyper - økologi og mangfold» gir grunnleggende innsikt i de viktigste naturtypene i Norge. I denne andre utgaven er også Svalbard og Arktis inkludert. Kunnskap om det naturfaglige grunnlaget for naturtypene og de enkelte økosystemene, blir forklart på en oversiktlig og tilgjengelig måte. De første kapitlene viser hvordan den norske naturen ble til og generelle økologiske sammenhenger blir gjennomgått. Dette gir leseren en helhetsforståelse av prosessene i naturen. Boka tar også for seg menneskeskapte klimaendringer, og der miljøet er truet, foreslås det handlingsalternativer.

Boka er skrevet for studenter i naturfag, biologi og friluftsliv, samt lærere og naturinteresserte som vil oppdatere sine kunnskaper.

Hans Jan Bjerkely har hovedfag i zoologi fra Universitetet i Oslo og jobbet som førsteamanuensis i biologi ved høgskolen i Østfold inntil pensjonsalder. Der hadde han fagansvar for biologi, friluftsliv og naturlære. Han er i dag pensjonist og aktiv miljøverner.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
446
ISBN
9788215028965
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Norske naturtyper
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norske naturtyper:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
249,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv