Det offisielle VM-magasinet Russland 2018 - Chris Bereton

Det offisielle VM-magasinet Russland 2018

; Jon Rayner ; FIFA (Utgiver) ; Frank Morgan Bakken (Oversetter) ; Tore Sand (Oversetter) ; Steinarr Sommerset (Oversetter) ; Bård Jostein Sæter (Oversetter)

Verdens største fotballarrangement står for døren, og den beste måten å lade opp til 2018 FIFA World Cup RussiaTM på, er å skaffe seg det eneste offisielle mesterskapsbokasinet. Denne 180 sider lange fotballfesten er stappfull av alt du trenger for å komme i den rette stemningen før verdens beste fotballag møtes på banen i Russland neste sommer. Les mer
Vår pris
136,-
Spar
13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 136,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Verdens største fotballarrangement står for døren, og den beste måten å lade opp til 2018 FIFA World Cup RussiaTM på, er å skaffe seg det eneste offisielle mesterskapsbokasinet. Denne 180 sider lange fotballfesten er stappfull av alt du trenger for å komme i den rette stemningen før verdens beste fotballag møtes på banen i Russland neste sommer.
I dette rikholdige bokasinet finner du blant mye annet intervjuer med de store stjernene, fakta om alle de 32 landene som deltar i mesterskapet og en «kamp- for-kamp»-planlegger. I tillegg kan du fråtse i 88 års VM-historie og teste dine egne fotballkunnskaper. Sørg for å skaffe deg det offisielle 2018 FIFA World Cup RussiaTM-bokasinet i god tid før det braker løs den 15. juni.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Orage
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 177
ISBN: 9788283434293
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: 2018 FIFA World Cup Russia : the official book
Format: 30 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger