Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Erik Mykland

oppvekst, livsstil, EM 2000, spillestil

Fotballspilleren Erik Mykland har figurert i flere avisoverskrifter enn idrettsfolk flest. I det større bokformatet kommer han mer til sin rett. Etter å ha takket nei til flere biografiprosjekter, fant han tonen med forfatteren Håvard Rem over et kafébord i Athen. Les mer

288,-

317,- Spar: 29,-

Innbundet
Utsolgt
Fotballspilleren Erik Mykland har figurert i flere avisoverskrifter enn idrettsfolk flest. I det større bokformatet kommer han mer til sin rett. Etter å ha takket nei til flere biografiprosjekter, fant han tonen med forfatteren Håvard Rem over et kafébord i Athen.I et år har de vært på farten sammen, med klubblag i Hellas og Tyskland, med landslaget til Holland og Belgia, og på felles hjemtrakter langs Sørlandskysten.Boken er blitt fire bøker: En biografisk del om ballkunstnerens bakgrunn, oppvekst og gjennombrudd. En gjennomgang av forholdet mellom Myggen og media, fra pubertet til forbilde. En hysterisk bobil-reportasje fra Myklands og landslagets liv etter seier og tap i EM. Og en åpenhjertig og temperamentsfull debatt om fotball og spillestil.
Håvard Rem har skrevet om (og spilt) fotball hele livet. Som småguttespiller snekret han klubbavis for Sørfjell, og scoret nesten mot Risør på Myggens hjemmebane. I 1994 var han VM-spaltist i Agderposten. I år skrev han EM-spalte i Dagbladet. Som sørlending og Start-fan har han fulgt Erik Mykland siden 1990, da laget herjet som verst med sin "makrellfotball". Arbeidet med denne boken har ført de to austegderne meget tett sammen. Resultatet er blitt en uvanlig ærlig og åpen bok.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
278
ISBN
9788203225345
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000
Format
20 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Erik Mykland:

Kniksen

Truls Synnestvedt
Innbundet 
363,- 399,-

Ivers

Otto Ulseth
Innbundet 
375,- 429,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv