Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Godfoten

samhandling - veien til suksess

«Godfoten står i en særstilling i norsk idrettslitteratur. Selv om Nils Arne var Norges fremste fotballtrener og leder av landets ypperste fotballag, var rammen for tenkningen hans langt større, nemlig samfunnet som idretten var en del av. Les mer

249,-
Sendes innen 1 virkedag
«Godfoten står i en særstilling i norsk idrettslitteratur. Selv om Nils Arne var Norges fremste fotballtrener og leder av landets ypperste fotballag, var rammen for tenkningen hans langt større, nemlig samfunnet som idretten var en del av. Han så på fotballbanen og lagspillet som et samfunn i miniatyr, med nok likhetspunkter til at prinsipper for den gode prestasjon på fotballbanen hadde overføringsverdi til arbeidshverdagen for folk flest. Vi presterer jo alle, mer eller mindre godt, uansett hva vi holder på med og lever av, og med hvert vårt utgangspunkt. Derfor har så mange funnet boken viktig som inspirasjon for å oppnå bedre prestasjoner og resultater: enkeltpersoner, studenter, medlemmer av ulike organisasjoner, ledere i private bedrifter og offentlig virksomhet, og selvsagt også innenfor idretten. Kort og godt: Det gjelder å spille eller gjøre hverandre gode.»

Medforfatter Sverre M. Nyrønning i etterordet til denne utgaven.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
333
ISBN
9788203394201
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Ø
Ø.R. – 23.11.2007

– Nils Arne Eggen er, i tillegg til å være norsk fotballs mest suksessfulle trener, lærer og en samfunnsengasjert trønder (aktiv i lokalpolitikk og var i en periode het kandidat til ministerpost i regjeringen). Denne boken er stappfull av fotball, noe som nok er forventet, men den har en dybde og menneskelig tone som går langt utover ei lærkule og taktikk. Vi får et innblikk i hvordan Eggen tenker omkring det å ta vare på mennesker rundt en, samtidig som han ser helheten i det å få et lag (og her ligger applikasjonen for næringslivsledere, såvel som for andre som jobber i lederstillinger) til å fungere sammen. Jeg har alltid likt Eggen og fått følelsen av at han har en egen evne til å engasjere mennesker rundt seg. I denne boken kommer Eggens pedagogiske evner til sin rett - læreren, treneren og familiefaren Eggen har skrevet en flott bok!

H
Henrik – 23.10.2005

– Nils Arne Eggen kan ikke kalles annet enn Norges mest suksessfulle trener gjennom tidene. Han har tatt Rosenborg opp til et fantastisk nivå, og prestasjonene han har fått til med laget fra Trondheim er så store at vanlige nordmenn ikke helt forstår det. Kvartfinale i Champions League er faktisk ikke vanlig kost for en liten klubb fra Norge. Dessuten er klubben en av de klubbene som oftest har vært representert i Champions League. I denne boken forteller Eggen om sine opplevelser i Rosenborg, og om sin "Godfot-teori". Boken er velskrevet, og har hele tiden den lune og morsomme tonen Eggen er kjent for. Boken burde absolutt leses av alle som er fotballinteresserte!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Godfoten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Tillit

Hernan Diaz
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv