Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mine kamper

biografien om Drillo

«Boka om spillerbohemen som ble fotballprofessor, bør rage meget høyt blant idrettsbiografier som er skrevet i dette landet.»

Endre Ruset, Dagbladet

Tett på Drillos kamper - både på og utenfor banen.

Endelig kommer biografien om Egil Drillo Olsens enestående spiller- og trenerkarriere, om oppveksten i et radikalt arbeiderklassemiljø i Fredrikstad og om hvordan han med sine uendelige dribleraid skulle bli en av de mest markante spillerne i sin generasjon. Les mer

449,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Tett på Drillos kamper - både på og utenfor banen.

Endelig kommer biografien om Egil Drillo Olsens enestående spiller- og trenerkarriere, om oppveksten i et radikalt arbeiderklassemiljø i Fredrikstad og om hvordan han med sine uendelige dribleraid skulle bli en av de mest markante spillerne i sin generasjon.
Etter karrieren ble han fotballforskeren og fagmannen som trente lag i lavere divisjoner, før han litt tilfeldig overtok det norske landslaget som vikartrener i 1990. Han overtok et av de dårligste landslagene i Europa og førte det til to VM-sluttspill og en andreplass på FIFA-rankingen. Han vant kamper mot de beste lagene i verden, men måtte likevel stadig ta omkamper om egen fotballfilosofi. Dette er en bok om Egils kamper. På og utenfor banen.
Fortellingen om Egil Drillo Olsen er også en historie om Norge, om utviklingen fra Samholds-Norge til Olje-Norge, fra amatørfotball til storkapitalisme. Det er et portrett av en mann som har forandret seg mindre enn omgivelsene. En mann som alltid har hatt pælene godt plantet i jorda, mer bekymret for markedsliberalismens frammarsj i Europa enn Rune Bratseths skadde kne.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205567597
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Boka om spillerbohemen som ble fotballprofessor, bør rage meget høyt blant idrettsbiografier som er skrevet i dette landet.»

Endre Ruset, Dagbladet

«'Mine kamper' er trolig den mest utførlige biografien om Egil 'Drillo' Olsen du noen ganger kommer til å lese. »

Sindre Hovdenakk, VG

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine kamper:

Kniksen

Truls Synnestvedt
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv