Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Rød eller død

I 1959 var Liverpool FC i andredivisjon. Liverpool hadde aldri vunnet FA-cupen. Femten år senere hadde de vunnet tre ligatitler, to FA-cuper og UEFA-cupen. Liverpool hadde blitt den mest suksessfulle engelske klubben, og de hadde de mest dedikerte supporterne. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I 1959 var Liverpool FC i andredivisjon. Liverpool hadde aldri vunnet FA-cupen. Femten år senere hadde de vunnet tre ligatitler, to FA-cuper og UEFA-cupen. Liverpool hadde blitt den mest suksessfulle engelske klubben, og de hadde de mest dedikerte supporterne. Manageren var Bill Shankly. Han var allerede en legende og så ut til å være sikret evig liv. Han inspirerte folk, rørte ved hjertene deres, forandret folks liv. Og hans eget liv var fotball. Shankly var sosialist. Men på Anfield var han Gud. I 1974 var alle klare for fortsettelsen. I England og i Europa. I stedet sa Shankly opp jobben for å bli pensjonist.

Rød eller død er fortellingen om Liverpool FC og Bill Shanklys vekst. Det er en fortelling om å trekke seg tilbake, om én mann og hans livsverk, og om denne mannens liv etter jobben. En delt mann, mellom hjemme og borte, rød eller død.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788275477345
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Red or dead

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rød eller død:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv