Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norges beste padleturer

slik 12 entusiaster ser det

«En vakker, innbundet bok som er rikt illustrert med flotte bilder av norsk natur sett fra et kajakkperspektiv (...) Her får du mye bra innhold for pengene, og ikke minst mange gode tips til egne turer i årene som kommer.»

Edmund Mongstad, Padling

Lyst på en padletur? Denne boka gir deg gode turbeskrivelser, fra kysten til idylliske fjellvann. Mulighetene er ubegrensede, og opplevelsen står i kø! Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Den som har tilgang til kajakk eller kano, har fine opplevelser i vente. Og du kan godt kombinere padling med for eksempel fotturer. Boka Norges beste padleturer gir deg en rekke gode turforslag og lassevis med inspirasjon. Her er padleturer langs kysten, på elver, i innsjøer og fjellvann, ja selv på ganske små tjern lar noen seg friste til å padle.

Kajakken - verdens beste farkost
Felles for alle bidragsyterne er at de har skjønt det! De har skjønt hvor magisk det er å gli stille gjennom vannet, komme nær fugleliv og annet dyreliv som måtte dukke opp. En kano funker også, men egner seg best på stille vann. Har du derimot en havkajakk, kan du leke deg i bølgene (hvis du er god) siden farkosten tåler røffe forhold på bøljan blå.

Man føler seg ganske trygg når man blir varm i trøya. I kajakken kan du pakke utstyr og mat for en uke. Du kan padle kystnært og gå i land der det passer deg. Du kan slå opp teltet på de aller fineste plassene som er utilgjengelige for alle andre. Kajakk er genialt! Har du ikke én eller flere, er det bare å finne fram sparebøssa.

Fra pytt til storhavet
Boka har en fin variasjon av turer. Egentlig kan man jo padle over alt. Noen liker kombinasjonen av padling høyt til fjells kombinert med fottur, andre foretrekker helgelandskysten med ilandstigning på hvite, vakre strender. Her er koseturer i nærmeste skjærgård, men også imponerende utfarter som padling rundt Svalbard og Norge på tvers, turer som krever lang og nitid planlegging. Turen «Svalbard rundt» av Per Gustav Porsanger byr på litt i overkant spennende møter med isbjørn og hvalross, og er nok ikke så lett å gjenta for oss «vanlige» turpadlere, men er morsom å lese om. Og bildene frister. Da er det kanskje enklere å ta sikte på en uke i vakre vestlandsfjorder eller lenger nord. Kristoffer Vandbakks spektakulære tur langs Lofotens ytterside er vel verdt å få med seg. Her kan man oppleve «det verste været, de bratteste fjellene, de største sandstrendene, uberegnelig skodde og trolsk midnattsol». Kristoffers padletur ble et minne for livet. Noe vi skjønner ut fra bildene hans! Det er mange muligheter nordpå, og hvor finner man egentlig like vakker natur?

Regn med å bli ørlite padlesugen og få med deg hvordan artikkelforfatterne tenker ved vurdering av for eksempel flo, fjære, strømforhold, avstander og været. Det er faktisk en del å lære ved å lese turbeskrivelsene.

Norges beste padleturer får deg til å lengte etter sommer og padleføre. Den som har en kajakk eller kano, er heldig. Og selv en korttur på nærmeste innsjø, gir stor glede.

Les blant annet om:

  • Norge på tvers
  • Norge på langs
  • Fra øy til øy i Hordaland
  • Padling i Nordland
  • Svalbard rundt
  • På Lofotens ytterside
  • Langs Austhavet
  • Padling i fjellvann i Aurland

Detaljer

Forlag
Larsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
235
ISBN
9788293432029
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
27 x 22 cm
Nr
8123918

Medlemsblad

 

Anmeldelser

«En vakker, innbundet bok som er rikt illustrert med flotte bilder av norsk natur sett fra et kajakkperspektiv (...) Her får du mye bra innhold for pengene, og ikke minst mange gode tips til egne turer i årene som kommer.»

Edmund Mongstad, Padling

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norges beste padleturer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Sove ute

Marius Nergård Pettersen
Paperback 
363,- 399,-
 

Pasta

Kristian Lambrechts
Innbundet 
500,- 549,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv