Framtida er her nå

hvordan pandemien forandrer verden

; Alexander Leborg (Oversetter)

Forfattere og forlag kappes nå om å skrive Den Store Beretningen om hva corona har gjort med verden – og Ivan Krastevs 'Framtida er her nå' er definitivt et godt valg å lese.

, VG Terningkast 5
Pandemien er et «pågående samfunnseksperiment vi alle er deltakere i», skriver Ivan Krastev i denne boken. Normaliteten er satt på pause. Mye som tidligere ble betraktet som politisk umulig, har vist seg å være fullt mulig og kanskje til og med ønskelig. Les mer
Vår pris
130,-
Spar
19,-

Veil. pris: 149,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Vår pris: 130,-
Spar: 19,-

Veil. pris: 149,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Pandemien er et «pågående samfunnseksperiment vi alle er deltakere i», skriver Ivan Krastev i denne boken. Normaliteten er satt på pause. Mye som tidligere ble betraktet som politisk umulig, har vist seg å være fullt mulig og kanskje til og med ønskelig. Men hva betyr dette for framtida? Krastev diskuterer hva vi kan lære av koronakrisa, før han formulerer sju paradokser om den politiske situasjonen i dag og for årene som kommer. Han hevder at globaliseringen i dagens form vil få et kraftig tilbakeslag og pandemien vil svekke solidariteten i Europa. Han er overbevist om at vi befinner oss i et historisk veikryss, der konsekvensene av viruset vil føre oss inn i et nytt og ukjent terreng. Framtida er her nå er en kunnskapsrik og visjonær bok om vår tids største utfordring, skrevet av en av samtidens viktigste intellektuelle. Boken er oversatt av Alexander Leborg. Ivan Krastev ble født i Bulgaria i 1965. Han er leder av Center for Liberale Strategier i Sofia og tilknyttet Institutt for humaniora i Wien. Han har skrevet flere bøker, blant annet In Mistrust We Trust fra 2013, Democracy Disrupted fra 2014, After Europe fra 2017 og The Lights That Failed fra 2019. Krastev skriver kommentarer, essays og analyser i internasjonale aviser og magasiner.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?