Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Raskere enn lynet

min selvbiografi

"Jeg kom til denne verden for å løpe!"


Raskere enn lynet er en utrolig og morsom selvbiografi hvor Usain Bolt byr på seg selv med et bredt smil. Han er profesjonell til fingerspissen, men han er også en ektefødt jamaikaner som liker fest, fart og moro. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
"Jeg kom til denne verden for å løpe!"


Raskere enn lynet er en utrolig og morsom selvbiografi hvor Usain Bolt byr på seg selv med et bredt smil. Han er profesjonell til fingerspissen, men han er også en ektefødt jamaikaner som liker fest, fart og moro. Han henger rundt, han fleiper og ler, men er superseriøs på treningsfeltet og er i sin egen boble på startstreken.


I selvbiografien skriver Bolt blant annet om sin oppvekst og hvor viktig det er å vise respekt, de første løpene og at veien fram til å bli verdens beste sprinter gjennom tidene har krevd mye selvdisiplin. Det var ikke bare enkelt for en gutt på vei til å bli en ung mann å ha fokus trening, terping på detaljer og lange dager på banen - helger uten jenter og festing - men lysten til å vinne gjorde at han stort sett holdt fokus. Her forteller han om oppturene og nedturene, og ikke minst hvordan han har klart å takle presset.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202444846
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Faster than lightning

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Raskere enn lynet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv