Isak - Isak Dreyer

Isak

en hardbarka jævel

; Synnøve Sundby Fallmyr ; Odin Waage (Oppleser)

Vinner av Farmen kjendis 2022 og Norges tøffeste 2021!

Isak Dreyer ble ufrivillig rikskjendis da han våren 2021 vant NRK-programmet Norges tøffeste. Med sin fandenivoldske innstilling håndterte fiskeren og snekkeren fra Bodø alle hindre på veien, fysiske så vel som mentale. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vinner av Farmen kjendis 2022 og Norges tøffeste 2021!

Isak Dreyer ble ufrivillig rikskjendis da han våren 2021 vant NRK-programmet Norges tøffeste. Med sin fandenivoldske innstilling håndterte fiskeren og snekkeren fra Bodø alle hindre på veien, fysiske så vel som mentale. Ingen ble mindre overrasket over seieren enn Isak selv. Han hadde ridd av større stormer tidligere, vært mer utslitt, lengre nede.
Like etter lot han seg overtale til å delta på Farmen kjendis på TV 2. Nok en gang skulle hans evner som praktiker og taktiker føre ham til topps. Men midt i jubelbruset klarte vinneren knapt å vente på å dra til fjells igjen.
Dette er historien om en gutt som tidlig lærte seg å ta ansvar for eget liv. For Isak handlet det om å komme seg opp og ut. Alt han trengte var hammer, jaktgevær, fiskestang og hunden Buster. Gjennom en nedstrippet livsstil, avlogget og fri for støy, fant han sin kurs.
«Det er når du er på ditt laveste at du må bevise hvem du er. Ingen blir imponert av noen som får seilbåten fremover i medvind. Det er de som krysser i motvind, som imponerer. Og nå hadde jeg muligheten til å vise hvem jeg var og hva jeg var god for. For hvem, tenker du? For meg selv. Jeg vil kunne stole på meg selv, være i stand til å redde meg selv. Være sjølberga.»

Boken er skrevet i samarbeid med journalist Synnøve Sundby Fallmyr.

«Isak: en hardbarka jævel» tegner et nært og folkelig portrett av en 27-åring som fremstår som utradisjonell i våre dager, men som ikke ville vært så unik for noen generasjoner siden.
Ingrid Abergsjord, Aftenposten
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788234705625
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger