Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Min tur

«Hennes lune gemytt og unike formidlingsevne skinner gjennom fra første side.»

Ingrid Åbergsjord, Aftenposten

Fra nybegynner på skogstur til avansert fjellgeit. Anne Lindmo har tatt sitt eget turliv til nye nivåer. Hun har blitt et entusiastisk friluftslivmenneske som drar på tokt alene eller sammen med turvenner. Her forteller hun om sine turer, fra da hun kreket seg over Besseggen med skjelvende bein, til de mer krevende turer der snøføyka står og sikten er null.

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Hva svarer du når fjellet kaller? For Annes del, ble det et rungende JA. Og på humoristisk vis og i godt lune, forteller hun om de første turene i marka nær hjemmet med små barn, til tøffere turer som begås alene. Det gir dobbel mestringsfølelse. Den første soloturen gikk fra Geiterygghytta via Austerbø og ned Aurlandsdalen til Vassbygdi. En trygg klassiker som viser seg å by på utfordringer inkludert forsering av elv og råtten snø. Anne er glad for å ha overlevd. Men også for å ha lært masse.

Det er alltid plass til nye turvenner. Anne har både gamle og nye, og noen er spesielt gode til sitt bruk. Sersjanten, for eksempel. Hun kan foreslå de litt harde turene og Anne sier aldri nei. Med sersjanten blir det alltid en slitsom vårskitur, noen bratte fjell i august og en seig jævel av en tur midt på vinteren. Anne langtidsplanlegger og setter av tid i kalenderen til strevsomme, men fine, skiturer i dyp snø i brysomt bjørkekratt. Alt løser seg som regel, til tross for at det ofte blir litt for fort mørkt, og tilfredsheten er stor når man kan nippe til et eggeglass med akevitt på tom mage etter ankomst til enkel bu med lettfyrt vedovn.

Anne Lindmos bok er for alle som er glad i turer, på ett eller annet nivå. Er du litt pinglete, blir du modigere av å lese. Kan Anne, kan kanskje jeg? Det handler om å utfordre seg selv, forsøke noe nytt, men først av alt må man prioritere. Det skal være tid til tur, selv i en travel hverdag.

Vi anbefaler

— Lunt, humoristisk og inspirerende om hvordan Anne Lindmo gikk fra å være teit til lur på tur.

Bente Einan Eriksen

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
249
ISBN
9788241960451
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Min tur
Format
22 x 15 cm
Nr
8218102

Om forfatteren

Anne Lindmo gjør sin bokdebut denne høsten. Den folkekjære NRK-profilen er en erfaren og entusiastisk fjellgeit. Min tur er hennes turselvbiografi, inspirerende, vittig og full av kjærlighet til naturen.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Hennes lune gemytt og unike formidlingsevne skinner gjennom fra første side.»

Ingrid Åbergsjord, Aftenposten

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min tur:

Turboka

Anders Baumberger
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
3 for 2

Haakon

Haakon
Innbundet 
269,- 449,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv