Kjølebag blåstripet

Lexington

Sommerens stiligste kjølebag

Les mer
Vår pris
556,-
Spar
239,-

Førpris: 795,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Vår pris: 556,-
Spar: 239,-

Førpris: 795,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Mer om produktet

Pikniksesongen er endelig her! Det er også Lexingtons kjølebag som kan romme mang en spiselig fristelse i varmen. Endelig er det slutt på svette fruktsalater og tam brus. Denne kjølebagen er romslig, funksjonell og en soleklar vinner på piknikeventyret. Kjølebagen som kommer i lett bomullslerret, gjør at du enkelt kan frakte maten fra kjøleskapet til stranda, skogen eller parken uten at den blir lunken.

Stripemønsteret er håndmalt, stoffet er både vannavstøtende og UV-behandlet. Kjølebagen har både innvendige og utvendige lommer. Rengjøres med fuktig klut.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull (fyll i resirkulert polyester og rengjøringsvennlig for).
Mål: 23 x 31 x 18 cm

 

Fakta