Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kråkemannen

en historie om liv og død

«Kråkemannen både underholder og vekker tanker ... et fortellende essay om kråker, fullt av personlige så vel som kulturhistoriske drypp.»

Thula Kopreitan, nrk.no

I sytten år har Espen Sletteberg levd sammen med kråka Hafez. Mytene som har fulgt kråkene i uminnelige tider er gjerne knyttet til død og fordervelse, men for Sletteberg handler det om et helt spesielt vennskap: Han klarer seg ikke uten Hafez. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I sytten år har Espen Sletteberg levd sammen med kråka Hafez. Mytene som har fulgt kråkene i uminnelige tider er gjerne knyttet til død og fordervelse, men for Sletteberg handler det om et helt spesielt vennskap: Han klarer seg ikke uten Hafez. Hvordan er det å leve sammen med ei kråke? Det er utgangsspørsmålet DN -journalist Alf Marius Opsahl stiller seg i møte med Sletteberg. Kråkemannen er en fortelling om ensomhet og kjærlighet - og om det å la seg fascinere av noe uventet: En av våre mest intelligente og lekne fuglearter. Det er også en bok om forfatterens reise inn i kråkenes verden. Han drar til Sørlandet, Gøteborg, Jæren og London. Han kjøper seg en kikkert, og lar seg begeistre av disse mystiske fuglene. Men underveis blir han stadig også konfrontert med spøkelser i eget liv. Finnes det en sannhet i mytene om kråkenes tilknytning til døden?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202758721
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Kråkemannen både underholder og vekker tanker ... et fortellende essay om kråker, fullt av personlige så vel som kulturhistoriske drypp.»

Thula Kopreitan, nrk.no

«... Rett som det er kommer det bøker skrevet av menn med nye perspektiv på hav, ved eller trær. Og nå kråker. Bøker som er til ettertanke og berikelse, og som befrielse fra all sosialrealismen.»

Valerie Kubens, Fedrelandsvennen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kråkemannen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv